JEŽÍŠKOVA VNOUČATA 2022

23.12.2022 18:22

Díky upozornění od člena naší nadační komise, že jsou mezi letošními Ježíškovými vnoučaty jsou také senioři z Chabařovic, jsme se bez váhání přihlásili ke splnění jednoho z mnoha přání v tomto úžasném projektu Českého rozhlasu a pořídili jsme z prostředků vybraných mezi občany našeho města televizor občance Domova pokojného stáří sv. Ludmily. Dárek si za klientku domova z rukou předsedy a místopředsedy správní rady nadačního fondu Petra Bendela a Tomáše Riegera převzala vedoucí zařízení paní Petra Vaněčková.

Jiné seniorce z téhož domova, která si přála se potkat s Daliborem Jandou, jsme přivezli 3 CD s hudbou tohoto interpreta, jehož návštěvu bohužel zajistit neumíme.

Není k dispozici žádný popis fotky.

Vyhledávání

 

Aktuální stav na našich účtech můžete vidět po kliknutí na tyto odkazy:

provozní účet
2900771803 / 2010

sbírkový účet
2700833598 / 2010

 

Upozorňujeme, že oba naše účty jsou transparentní. V případě, že na náš účet zašlete finanční dar, je nanejvýš pravděpodobné, že na transparentním účtu bude zveřejněno Vaše jméno nebo název Vaší firmy, případně jiný údaj, který Vaše banka předá jako "název protiúčtu" společně s dalšími informacemi o platbě (částka, symboly platby apod.).

V případě, že si nepřejete takové zveřejnění, kontaktujte nás, prosím, abychom dohodli jiný způsob předání finančních prostředků. Děkujeme.

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode