Komise vybrala tři žádosti, které nadační fond podpoří

24.09.2015 09:25

Výběrová komise nadačního fondu Auxilium vicinum posoudila žádosti o podporu, které nadační fond obdržel, a rozhodla, že nadační fond podpoří následující žádosti (projekty):

 

1. Jana Schwarzová

I když příští rok oslaví paní Jana Schwarzová kulaté sedmdesátiny, je stále plná energie. Musí být. Ve své péči totiž má tříletou Kristýnku Š., svou pravnučku. Okatou čiperku s havraními vlasy od září vodí do chabařovické školky. A nejen to. Prababička se stará také o Kristýnčinu starší sestřenici Nikolku B., s níž do školky chodí den co den již delší dobu. Paní Schwarzová ráda plave, a kdyby se nám podařilo ji potěšit permanentkou do bazénu, byl by to pro ni krásný dárek a odměna za péči, se kterou se oběma holčinám věnuje.

 

 

 

 

2. Vanesa Gryčová

Focení na mobil je vášní dvanáctileté Vanesy Gryčové, hlavně u selfie se "vyřádí". Jde o jeden z mála koníčků, který jí nemoc dovoluje. Trpí totiž vrozenou nevyléčitelnou spinální svalovou atrofií označovanou jako SMA. Vanesa se pohybuje díky elektrickému vozíku. Přesto navštěvuje běžnou základní školu ve Vojnovičově ulici v Ústí nad Labem, kde jí pomáhá 

asistentka. Má ještě osmnáctiletého bratra a roční sestřičku. Mobil, který Vaneska má, je již značně za zenitem. Nový by jí udělal velikou radost a umožnil by jí, aby se i nadále věnovala činnosti, která ji baví.

 

 

3. SDH Chabařovice - mládež

Poličky mají dobrovolní hasiči z Chabařovic napěchované nablýskanými poháry, ale i bez nich jsouvítězové. Vždyť skromná parta nadšenců kolem Jany Vernerové vede už 36 dětí od tří do osmnácti letnejen k lásce k požárnímu sportu, ale dává jim i dobrý vklad do života. Děti závodí především vústeckém a teplickém okrese, v minulé sezoně se blýskly deseti medailovými pozicemi. Navícpomáhají svému Sboru dobrovolných hasičů Chabařovice při pořádání různých akcí ve městě,například při lampionovém průvodu nebo na Mikuláše. A vedoucí by své svěřence rádi vzali zaodměnu do zábavního centra.

 

 

Pomozte nám i Vy s podporou a pomocí. Zašlete nám finanční dar nebo přispějte na sbírkový účet!

 

Děkujeme Vám.
 

 

Vyhledávání

 

Aktuální stav na našich účtech můžete vidět po kliknutí na tyto odkazy:

provozní účet
2900771803 / 2010

sbírkový účet
2700833598 / 2010

 

Upozorňujeme, že oba naše účty jsou transparentní. V případě, že na náš účet zašlete finanční dar, je nanejvýš pravděpodobné, že na transparentním účtu bude zveřejněno Vaše jméno nebo název Vaší firmy, případně jiný údaj, který Vaše banka předá jako "název protiúčtu" společně s dalšími informacemi o platbě (částka, symboly platby apod.).

V případě, že si nepřejete takové zveřejnění, kontaktujte nás, prosím, abychom dohodli jiný způsob předání finančních prostředků. Děkujeme.

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode