Komise znovu vybírala, kam půjde pomoc nadačního fondu

15.06.2016 19:44

Komise nadačního fondu opět vybírala z došlých žádostí o podporu nadačního fondu. Ze čtyř žádostí prozatím vyhověla dvěma.

 

Natálka Procházková

Pětiletá Natálka, čiperka z chabařovické školky, už od narození vyrůstá u dědy a babičky. Manželé Jiří a Jiřina Procházkovi, dvě dobré duše a veselé kopy, vnučku již mají svěřenou do vlastní péče. Na zahrádce skáče na trampolíně nebo sviští na klouzačce, v Chabařovicích navštěvuje hasičský kroužek. „Dokonce už má první zlatou medaili,“ říká pyšně její dědeček. „Určitě z ní vyroste sportovec.“ I proto jim udělá radost permanentka do bazénu, kam spolu často vyrážejí.

 

mladí fotbalisté

Od úterý do pátku se to na fotbalovém stadionu Slovanu Chabařovice hemží dětmi s mičudou u nohy, o víkendu vyrážejí na zápasy po celém okrese. Chabařovická mládež zažívá pod vedením šéftrenéra Pavla Nechuty obrovský rozmach, po třech letech od restartu trénuje už víc než padesátka dětí. A nejde jen o fotbal. „Chci, aby kluci a holky prožily dětství, na které budou v dospělosti vzpomínat,“ tvrdí Nechuta. Proto fotbalový klub pořádá rozmanité společné akce a výlety. Na překvapení, na které nezapomenou, jim můžete přispět prostřednictvím nadačního fondu Auxilium vicinum i vy. O jaké půjde, to zatím zůstane zahaleno rouškou tajemství, ale rozhodně to bude stát za to.

Vyhledávání

 

Aktuální stav na našich účtech můžete vidět po kliknutí na tyto odkazy:

provozní účet
2900771803 / 2010

sbírkový účet
2700833598 / 2010

 

Upozorňujeme, že oba naše účty jsou transparentní. V případě, že na náš účet zašlete finanční dar, je nanejvýš pravděpodobné, že na transparentním účtu bude zveřejněno Vaše jméno nebo název Vaší firmy, případně jiný údaj, který Vaše banka předá jako "název protiúčtu" společně s dalšími informacemi o platbě (částka, symboly platby apod.).

V případě, že si nepřejete takové zveřejnění, kontaktujte nás, prosím, abychom dohodli jiný způsob předání finančních prostředků. Děkujeme.

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode